Miguel Aguilar - 26/12/2025 [ELFOGADVA]

Indította Miguel Aguilar, dec 26, 2025, 09:03 DÉLELŐTT

« előző - következő »

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Miguel Aguilar

dec 26, 2025, 09:03 DÉLELŐTT Utolsó szerkesztés: dec 26, 2025, 06:33 DÉLUTÁN Elijah Shawn által
Írta: undefined

THE TRAINING BUREAU OF THE
PERSONNEL COMMAND OF THE
Los Santos County Sheriff's Department

END OF PAGE

PAGE 1

I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
1.0, Keresztnév:Miguel
1.1, Vezetéknév:Aguilar
1.2, Születési dátum és hely: 27. Augusztus, 2001 - Guadalajara, Jalisco
1.3, Állandó lakcím: Alta St. , Pink Cage, 5.
1.4, Telefonszám: 85612647
1.5, Egyéb elérhetőség: -
1.6, Állampolgársága: Amerikai
1.7, Neme:Férfi

II — ENGEDÉLYEK
2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen
 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Soha
 2.0.2, Ha igen, miért?: -
2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem
 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: -
 2.1.2, Ha igen, miért?: -

III — TANULMÁNYOK
3.0, Legmagasabb végzettsége: High School diploma
3.1, Középiskola neve: Marston Middle School
3.2, Egyetem neve: -

END OF PAGE

PAGE 2

IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))
4.0, Keresztneved: Róbert
4.1, Korod: 25
4.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Yes please!
4.3, Voltál már Admin Jailben?: Igen.
 4.3.1, Ha igen, miért?: Bobcaten kilőttem 3 évvel ezelőtt néhány lezárásba fegyveres behatolót és PGnek ítélte meg egyik legnagyobb ellenségem. OneRPn töltött időm alatt, ez volt az egyetlen. 20 perc PG jail by Cortez.
4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Igen
 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: LSPD
 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 3 évvel ezelőtt körülbelül
 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: A fent említett jail elvette a kedvem a szervertől és itt hagytam mindent.
 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: Sergeant
4.5, Rövid bemutatkozás magadról:Januárban lesz 14. éve, hogy RPvel töltöm szabadidőm, mondhatni már mindent is bejártam, láttam, próbáltam. Ettől függetlenül is, egy olyan embernek tartom magam, akinek a nyála csöpög egy jó RPtől. Világi figura tudok lenni, amikor jó a kedvem, ez pedig az emberekre is kihat körülöttem. Sajnos mostanában két váltásban dolgozom, úgyhogy Miguelt főképp délelőtt és éjfélkor vetném be, mint a Mexikói Batmant 8) .
4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Miguel édesapja balesete után, édesanyjával az Egyesült Államokba költözött, zöld kártya útján, melyet édesanyja nagybátyja biztosított számukra. Mindigis visszahúzódó, megfigyelő és tökéletes árnyékként olvadt bele a társadalomba maga körül. Nem a mindennapos felvágok/meghódítom stílusú gyerek volt, hanem az, aki ha nem volt éppen szem előtt, a nevét is elfelejtették. Ahogy az évek teltek, ő egyre jobban megnyílt egyetlen személy felé, de ez sem volt hosszantartó, ugyanis rosszkor volt rossz helyen a lány és egy shootout közben egy kósza golyó kiontotta életét. Miguel ettől zuhanó esésben tért vissza régi stílusához, elzárkózva a világ elől, mígnem egy új életről ábrándozva vett jegyet Los Santos városába.

END OF PAGE

PAGE 3

V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐL
A Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.

Én, Miguel Aguilar tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.

Miguel Aguilar
26/12/2025

END OF PAGE

Elijah Shawn

Tisztelt Jelentkező,
Örömmel értesítjük, hogy a Los Santos Sheriff's Department (LSSD) által meghírdetett álláshelyre benyújtott jelentkezési lapját alapos szakmai mérlegelést követően pozitív elbírálásban részesítettük. A jelöltséget az illetékes bíráló bizottság részletes vizsgálat tárgyává tette, mely során kompetenciáit, szakmai hozzáértését, valamint jogi és erkölcsi alkalmasságát egyaránt szigorú szempontok alapján értékelte.

Jelentkezési dokumentációja megfelelt az LSSD által támasztott magas színvonalú követelményrendszernek, így az Ön profilja illeszkedik a szervezetünk által elvárt normák és etikai kódex keretei közé. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a jelentkezés elfogadása az előzetes háttérvizsgálatok lezárulásától és a kötelező akadémiai időszak sikeres teljesítésétől függ.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a jelentkezési eljárás következő lépéseként személyes interjúra kerül sor, amelynek időpontjáról és helyszínéről a közeljövőben értesítést küldünk. Kérem, a megadott időpontban legyen szíves megjelenni az LSSD Davis Stationjén, formális öltözetben, és hozza magával az összes szükséges dokumentumot, amelyeket előzetesen jeleztünk.
Kiegészítő melléklet a jelentkezési laphoz kapcsolódóan
https://discord.gg/gNU8NwYwbk ((Itt tudsz időpontot egyeztetni meghallgatásra))

Tisztelettel, Sergeant, Elijah Shawn
Los Santos Sheriff's Department