Luna Preston, 18/04/2025 [ELFOGADVA]

Indította Luna Preston, ápr 18, 2025, 03:51 DÉLUTÁN

« előző - következő »

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Luna Preston

ápr 18, 2025, 03:51 DÉLUTÁN Utolsó szerkesztés: ápr 19, 2025, 06:43 DÉLUTÁN David Quinn által
Írta: undefined

THE TRAINING BUREAU OF THE
PERSONNEL COMMAND OF THE
Los Santos County Sheriff's Department

END OF PAGE

PAGE 1

I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
1.0, Keresztnév: Luna
1.1, Vezetéknév: Preston
1.2, Születési dátum és hely: 05/08/1998, Los Santos
1.3, Állandó lakcím: 4134, Bay County Aveune, Del Perro, Los Santos, San Andreas
1.4, Telefonszám: 75963770
1.5, Egyéb elérhetőség: Lunapreston@onemail.com
1.6, Állampolgársága: Amerikai
1.7, Neme: Nő

II — ENGEDÉLYEK
2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen
 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem
 2.0.2, Ha igen, miért?: -
2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem
 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: -
 2.1.2, Ha igen, miért?: -

III — TANULMÁNYOK
3.0, Legmagasabb végzettsége: Associate's Degree
3.1, Középiskola neve: Richman Highschool
3.2, Egyetem neve: University of Los Santos

END OF PAGE

PAGE 2

IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))
4.0, Keresztneved: Dominik
4.1, Korod: 15
4.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen
4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem
 4.3.1, Ha igen, miért?: -
4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Voltam
 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: LSSD
 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 2025.01.15
 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: Az akkori frakció leader átadta másnak a frakciót.
 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: Deputy Sheriff
4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Üdv, Dominik vagyok 15 éves, szabadidőmet általában gépezéssel töltöm, de ez mellet szorgosan tanulok is, Hobbi szinten horgászni szoktam, ritkán. Néha rövid néha hosszú időt szoktam a természetben tölteni a barátaimmal, ott általában focizni szoktunk vagy biciklizni.
4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Luna egy 168 centiméter magas, magabiztos nő, akinek rövid, barna haja és mély barna szemei vannak. A város szívében él, ahol mindig is a titokzatos nők közé tartozott. Miután elvégezte a University of Los Santos divattervező szakát, nehezen talált munkát, ezért egy helyi étteremben vendéglátóként dolgozott, hogy legyen eltudja tartani magát, bár a divat világához fűződő álmai mindig is ott voltak, az iskolát követően hamar rá kellett jönnie, hogy nem minden álom valósul meg azonnal. De ettől függetlenül nem hagyta hogy a kudarcok eltántorítsák, és elmélyült a divat iránti szenvedélyében, ezek mellet szeretett mindig is új dolgokat megtanulni, hobbi szinten futott, olvasott stb.. és még az autók és a motorok iránti szenvedélye is megvolt. Az autókat, és a motorokat nem szerette annyira tanulmányozni, és javítgatni, inkább mindig az egyszerűbb módot válaszotta, a pénzt, ezért ha valami elromlott az autójában akkor inkább szerelőhöz vitte el. Szeret elmélyülni a gondolataiban, és gyakran az éjszakai város fényei alatt keres inspirációt. Mégis, ha valami igazán fontos számára, képes bármit megtenni, hogy megvédje a szeretteit.

END OF PAGE

PAGE 3

V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐL
A Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.

Én, Luna Preston tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.

Luna Preston
18/04/2025

END OF PAGE

David Quinn

THE TRAINING BUREAU OF THE
PERSONNEL COMMAND OF THE

END OF PAGE

PAGE 1

RECRUITMENT APPLICATION

Tisztelt Ms. Preston!

Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.
Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))

Tisztelettel,
Lieutenant, David Quinn

END OF PAGE