Indította Elliot Leach, ápr 07, 2025, 05:03 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Elliot1.1, Vezetéknév: Leach1.2, Születési dátum és hely: 01/01/2000 Los Santos1.3, Állandó lakcím: 235. Sandcastle Way- Magellan Ave, West Los Santos, Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám: 449217331.5, Egyéb elérhetőség: e-mail: elliot.leach@onemail.com 1.6, Állampolgársága: Amerikai1.7, Neme: FérfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?: -2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?:- 2.1.2, Ha igen, miért?:-III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Bachelor's Degree of Logistics engineer3.1, Középiskola neve: West Eclipse Highschool3.2, Egyetem neve: University of Los SantosEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Sándor4.1, Korod: 274.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Igen 4.3.1, Ha igen, miért?:2024.09.14. 16:58:34 45 Fater PG, Fear RP hiánya.2023.04.20. 23:28:34 30 Danó Illegális tevékenység utáni fél óránál hamarabb való kilépés2023.02.23. 22:58:04 1500 Teki PD RP folytatás2023.02.11. 21:02:02 1500 Ruszi Lövöldözés RP utáni kilépés [Ruszi váró]2023.01.10. 16:15:58 1500 Laca Laca váró2022.09.15. 20:08:22 60 Henzó RP alóli kilépés.2022.08.31. 07:28:20 40 Ruszi kilőtt kerékkel való közlekedés4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?:- 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?:- 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?:- 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:-4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Sziasztok 27-éves vagyok, jelenleg hivatásos tűzoltóként tevékenykedek. Ha szabad időm engedi, általában One rp-n játszok. Aktivitásom változó, van mikor több óra de megesik hogy csak 1-2 óra jut rá család/munka mellett. Nem vagyok egy ideges típus igyekszem a közös hangot megtalálni gyorsan a játékosokkal. Azért jelentkeztem mert amióta játszom a szerveren, nem voltam soha LSPD,SD frakcióban és szeretnék legális téren rendvédelemben játszani.4.6, Rövid ismertető a karakteredről:Elliot 20-éveit járó szikár vékonyabb sportos testalkatú, arcán helyenként orra körül szeplő található, angol felmenői vonások jól láthatóak. Bőre elég világos/sápadt fehér testén tetoválások találhatóak, elszórtan és helyenként többet is egyszerre. Ruházata egyszerű, nem túl elegáns és nem kirívó. Rendszeresen boxol ezért néhol kevésbé észrevehető beforrt hegek találhatók halványan a szem és szája körül.END OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 5V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Elliot Leach tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Elliot Leach07/04/2025END OF PAGE
Írta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Elliot1.1, Vezetéknév: Leach1.2, Születési dátum és hely: 01/01/2000 Los Santos1.3, Állandó lakcím: 235. Sandcastle Way- Magellan Ave, West Los Santos, Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám: 449217331.5, Egyéb elérhetőség: e-mail: elliot.leach@onemail.com 1.6, Állampolgársága: Amerikai1.7, Neme: FérfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?: -2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?:- 2.1.2, Ha igen, miért?:-III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Bachelor's Degree of Logistics engineer3.1, Középiskola neve: West Eclipse Highschool3.2, Egyetem neve: University of Los SantosEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Sándor4.1, Korod: 274.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Igen 4.3.1, Ha igen, miért?:2024.09.14. 16:58:34 45 Fater PG, Fear RP hiánya.2023.04.20. 23:28:34 30 Danó Illegális tevékenység utáni fél óránál hamarabb való kilépés2023.02.23. 22:58:04 1500 Teki PD RP folytatás2023.02.11. 21:02:02 1500 Ruszi Lövöldözés RP utáni kilépés [Ruszi váró]2023.01.10. 16:15:58 1500 Laca Laca váró2022.09.15. 20:08:22 60 Henzó RP alóli kilépés.2022.08.31. 07:28:20 40 Ruszi kilőtt kerékkel való közlekedés4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?:- 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?:- 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?:- 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:-4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Sziasztok 27-éves vagyok, jelenleg hivatásos tűzoltóként tevékenykedek. Ha szabad időm engedi, általában One rp-n játszok. Aktivitásom változó, van mikor több óra de megesik hogy csak 1-2 óra jut rá család/munka mellett. Nem vagyok egy ideges típus igyekszem a közös hangot megtalálni gyorsan a játékosokkal. Azért jelentkeztem mert amióta játszom a szerveren, nem voltam soha LSPD,SD frakcióban és szeretnék legális téren rendvédelemben játszani.4.6, Rövid ismertető a karakteredről:Elliot 20-éveit járó szikár vékonyabb sportos testalkatú, arcán helyenként orra körül szeplő található, angol felmenői vonások jól láthatóak. Bőre elég világos/sápadt fehér testén tetoválások találhatóak, elszórtan és helyenként többet is egyszerre. Ruházata egyszerű, nem túl elegáns és nem kirívó. Rendszeresen boxol ezért néhol kevésbé észrevehető beforrt hegek találhatók halványan a szem és szája körül.END OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 5V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Elliot Leach tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Elliot Leach07/04/2025END OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Leach! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és abban hibákat találtunk. Training Bureau határozata alapján lehetőseg kap hogy 24 órán belül javítsa a háttérellenőrzési formanyomtatványát.Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Leach! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és abban hibákat találtunk. Training Bureau határozata alapján lehetőseg kap hogy 24 órán belül javítsa a háttérellenőrzési formanyomtatványát.Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Leach! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Leach! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE