Nash Vickers 09/04/2026

Indította Nash Vickers, ápr 09, 2026, 04:01 DÉLUTÁN

« előző - következő »

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nash Vickers

ápr 09, 2026, 04:01 DÉLUTÁN Utolsó szerkesztés: ápr 09, 2026, 08:49 DÉLUTÁN Nash Vickers által Indok: Lakcím és Legmagasabb végzettség javítása.
Idézet
Idézet

THE TRAINING BUREAU OF THE
PERSONNEL COMMAND OF THE
Los Santos County Sheriff's Department

END OF PAGE

Idézet
PAGE 1

I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
1.0, Keresztnév: Nash
1.1, Vezetéknév: Vickers
1.2, Születési dátum és hely: 1996.12.28 San Andreas/Los Santos
1.3, Állandó lakcím: (8052) Strawberry Ave 22, Legion Square, Los Santos, San Andreas
1.4, Telefonszám: 31553020
1.5, Egyéb elérhetőség: nashvickers96@gmail.com
1.6, Állampolgársága: Amerikai
1.7, Neme: Férfi

II — ENGEDÉLYEK
2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen
 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem
 2.0.2, Ha igen, miért?: -
2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem
 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: -
 2.1.2, Ha igen, miért?: -

III — TANULMÁNYOK
3.0, Legmagasabb végzettsége: High School Diploma
3.1, Középiskola neve: Los Santos Technician High School
3.2, Egyetem neve: -

END OF PAGE

Idézet
PAGE 2

IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))
4.0, Keresztneved: Ervin
4.1, Korod: 17
4.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen
4.3, Voltál már Admin Jailben?: Igen
 4.3.1, Ha igen, miért?: 2022.08.22 voltam ooc stílus miatt.
4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Igen
 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: LSPD
 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: Többször voltam frakcióba, 2024 és 2025 ben csatlakoztam.
 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: Frakcióból eltávolítottak.
 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: Police Officer II
4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Ervinnek hívnak, 17 éves vagyok. osztályos, gépjármű mechatronikus tanuló vagyok. Az RP-t 8 éve kezdtem el, eleinte SAMP szervereken, melyeket követtek az MTA és GTA V szerverek. Mai napig aktívan játszom RP szervereken. Leginkább a rendvédelmi, rendfenttartó RP ami vonzó számomra, ezért szinte mindegyik szerveren ilyen tematikájú frakcióba csatlakoztam. A számítógépes világon kívül, szabadidőmben horgászni szoktam.
4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Nash Vickers 1996. december 28-án született Los Santosban, egy jómódú családban, ahol szülei egy sikeres céget vezettek. Gyerekkorától kezdve fontos volt számára a fegyelem, a rend és a folyamatos fejlődés. Könnyen beilleszkedett az iskolába, tisztelettudó magatartása miatt tanárai és barátai kedvelték.  Mindig is csapatjátékos volt, különösen az idősebbek tanácsait fogadta meg. Fiatal korában több sportot is kipróbált, úszott, íjászkodott és lövészettel is foglalkozott,  úszásból kitűnő, de a vízben rejlő ismeretlentől való félelme a mai napig vele van, amit elvisel. Nash mindig is szeretett aktív lenni, a sportlövészet és a fizikai kihívások közel állnak hozzá. Megjelenése és stílusa miatt sokszor félreértették, és hajlamosak voltak elítélni. A rendvédelmi munka már fiatal kora óta különösen érdekelte Nash Vickerst, ezért szabadidejében aktívan követte az ezzel kapcsolatos tartalmakat. Rendszeresen olvasott közösségi oldalakat, ahol tapasztalatokat, történeteket és szakmai beszélgetéseket nézett, hogy minél jobban megértse ezt a hivatást. Nash Vickers egy türelmes, céltudatos és családcentrikus ember, aki az álmát szeretné megvalósítani.
4.7, Discord neved: CsirkeGaming

END OF PAGE

Írta: undefined
PAGE 3

V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐL
A Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.

Én, Nash Vickers tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.

Nash Vickers
09/04/2026

END OF PAGE