Indította Kalmarka, jan 05, 2026, 08:16 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Cody1.1, Vezetéknév: King1.2, Születési dátum és hely: 26.10.1996, Las Vegas1.3, Állandó lakcím: Los Santos, Alta St. 30141.4, Telefonszám: 10-000-0001.5, Egyéb elérhetőség: codyking@onemail.com1.6, Állampolgársága: amerikai1.7, Neme: férfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Igen 2.0.2, Ha igen, miért?: Gyorshajtás2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: 2.1.2, Ha igen, miért?:III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: High School Diploma3.1, Középiskola neve: John Edgar High School3.2, Egyetem neve: -END OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved:4.1, Korod: 294.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: nem 4.3.1, Ha igen, miért?:4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:4.5, Rövid bemutatkozás magadról: 29 éves vagyok több mint 15 éves RP tapasztalattal, viszont ezidő alatt soha sem voltam PD vagy SD tagja. Ha szabadidőm engedi és gép elött vagyok mindig a OneRP pörög a gépen.4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Cody King 26.10.1996-ban született Las Vegasban. Jómódú családból származik. Édesanyja ápolóként, édesapja autószerelőként dolgozik. Gyerek- és fiatalkorában is érdekelte a rendőri hívatás ezért végezte el tanulányait a John Edgar High School-ban. Iskolai éveit befejezve az autószerelői szakmában helyezkedett el édesapja mellett. A szakma nem áll messze tőle, gyerekkorában sokat töltött a család műhelyében ahol kitanulta a szakmát. 2024-ben szeretett volna kiszakadni az otthoni környezetből és felépíteni a saját imidzsét ezért Los Santosba költözött...END OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Cody King tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Cody King05.01.2026END OF PAGE
Írta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Cody1.1, Vezetéknév: King1.2, Születési dátum és hely: 26.10.1996, Las Vegas1.3, Állandó lakcím: Los Santos, Alta St. 30141.4, Telefonszám: 10-000-0001.5, Egyéb elérhetőség: codyking@onemail.com1.6, Állampolgársága: amerikai1.7, Neme: férfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Igen 2.0.2, Ha igen, miért?: Gyorshajtás2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: 2.1.2, Ha igen, miért?:III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: High School Diploma3.1, Középiskola neve: John Edgar High School3.2, Egyetem neve: -END OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved:4.1, Korod: 294.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: nem 4.3.1, Ha igen, miért?:4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:4.5, Rövid bemutatkozás magadról: 29 éves vagyok több mint 15 éves RP tapasztalattal, viszont ezidő alatt soha sem voltam PD vagy SD tagja. Ha szabadidőm engedi és gép elött vagyok mindig a OneRP pörög a gépen.4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Cody King 26.10.1996-ban született Las Vegasban. Jómódú családból származik. Édesanyja ápolóként, édesapja autószerelőként dolgozik. Gyerek- és fiatalkorában is érdekelte a rendőri hívatás ezért végezte el tanulányait a John Edgar High School-ban. Iskolai éveit befejezve az autószerelői szakmában helyezkedett el édesapja mellett. A szakma nem áll messze tőle, gyerekkorában sokat töltött a család műhelyében ahol kitanulta a szakmát. 2024-ben szeretett volna kiszakadni az otthoni környezetből és felépíteni a saját imidzsét ezért Los Santosba költözött...END OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Cody King tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Cody King05.01.2026END OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. King! Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési dokumentáció áttekintése során számos pontatlanságot és hiányosságot észleltünk. Figyelemmel kísérjük az Ön által tanúsított elhivatottságot és szakmai szenvedélyét, ezért különösen sajnálattal vesszük, hogy az előírt követelményeknek való megfelelés szempontjából a jelentkezés nem tekinthető teljesnek. Így a Training Bureau felé beadott levelét ELUTASÍTOTTUK.Tisztelettel,Sergeant, Elija ShawnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. King! Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Ön által benyújtott jelentkezési dokumentáció áttekintése során számos pontatlanságot és hiányosságot észleltünk. Figyelemmel kísérjük az Ön által tanúsított elhivatottságot és szakmai szenvedélyét, ezért különösen sajnálattal vesszük, hogy az előírt követelményeknek való megfelelés szempontjából a jelentkezés nem tekinthető teljesnek. Így a Training Bureau felé beadott levelét ELUTASÍTOTTUK.Tisztelettel,Sergeant, Elija ShawnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE