Indította Johnni Stevens, ápr 18, 2025, 08:02 DÉLELŐTT
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Johnni1.1, Vezetéknév: Stevens1.2, Születési dátum és hely: 21/03/1994 Chicago, Illinois1.3, Állandó lakcím: Chamberlain hills Carson ave Strawberry ave 9089 Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám:780158641.5, Egyéb elérhetőség:stevens31@onemai.com1.6, Állampolgársága: Amerikai USA1.7, Neme: FérfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?:-----2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?:--- 2.1.2, Ha igen, miért?:---III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Master's Degree3.1, Középiskola neve: Young Magnet High School3.2, Egyetem neve: Concordia University ChicagoEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Ádám4.1, Korod: 314.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem 4.3.1, Ha igen, miért?:---4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Ezen a szerveren nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?:--- 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?:--- 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?:--- 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:----4.5, Rövid bemutatkozás magadról: 31 Éves vagyok Bmw szakszervízben vagyok szerelő Zala megyében lakom.5 évig voltam katona Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred..4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Egy Chicago-i Srác Volt katona. Katonasága ide alatt szülei meghaltak. Mivel életét hivatásának szentelte, úgy döntött Ki tör a burokból amiben élt. Szorongása nem múlik. Tudja hogy új hivatást kell választani .END OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Johnni Stevens tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Johnni Stevens18/04/2025 END OF PAGE
Írta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Johnni1.1, Vezetéknév: Stevens1.2, Születési dátum és hely: 21/03/1994 Chicago, Illinois1.3, Állandó lakcím: Chamberlain hills Carson ave Strawberry ave 9089 Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám:780158641.5, Egyéb elérhetőség:stevens31@onemai.com1.6, Állampolgársága: Amerikai USA1.7, Neme: FérfiII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?:-----2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?:--- 2.1.2, Ha igen, miért?:---III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Master's Degree3.1, Középiskola neve: Young Magnet High School3.2, Egyetem neve: Concordia University ChicagoEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Ádám4.1, Korod: 314.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem 4.3.1, Ha igen, miért?:---4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Ezen a szerveren nem 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?:--- 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?:--- 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?:--- 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?:----4.5, Rövid bemutatkozás magadról: 31 Éves vagyok Bmw szakszervízben vagyok szerelő Zala megyében lakom.5 évig voltam katona Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred..4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Egy Chicago-i Srác Volt katona. Katonasága ide alatt szülei meghaltak. Mivel életét hivatásának szentelte, úgy döntött Ki tör a burokból amiben élt. Szorongása nem múlik. Tudja hogy új hivatást kell választani .END OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Johnni Stevens tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Johnni Stevens18/04/2025 END OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Stevens! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és abban hibákat találtunk. Training Bureau határozata alapján lehetőseg kap hogy 24 órán belül javítsa a háttérellenőrzési formanyomtatványát.Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Mr. Stevens! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és abban hibákat találtunk. Training Bureau határozata alapján lehetőseg kap hogy 24 órán belül javítsa a háttérellenőrzési formanyomtatványát.Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Ms. Stevens! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Ms. Stevens! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE