I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
1.0, Keresztnév: Lester
1.1, Vezetéknév: Kelly
1.2, Születési dátum és hely: 01/02/2003
1.3, Állandó lakcím: Los Santos nincs házam
1.4, Telefonszám: 27597065
1.5, Egyéb elérhetőség:
incsamincsa@gmail.com1.6, Állampolgársága: Amerikai
1.7, Neme: Male, férfi.
II — ENGEDÉLYEK
2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen
2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem
2.0.2, Ha igen, miért?: -
2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem
2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: -
2.1.2, Ha igen, miért?: -
III — TANULMÁNYOK
3.0, Legmagasabb végzettsége: Harvard.
3.1, Középiskola neve: Thomas Jefferson High School
3.2, Egyetem neve: Harvard
IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))
4.0, Keresztneved: Joel
4.1, Korod: 14 lassan 15
4.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen
4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem
4.3.1, Ha igen, miért?: -
4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Más szerveren igen voice szerveren.
4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: -
4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: -
4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: -
4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: -
4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Sziasztok Joel vagyok 14 éves, a szabadidőmben boxolok focizok és gépezek és tanulok is, Hobbijaim: focizni és boxolni szoktam.
4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Lester Kelly egy fehér bőrű férfi, fekete raszta hajjal világostengerkék szemekkel 179 centiméter magas 79 kilógramm, sportos edzett testalktatú. Öltözködése fekete, fehér inkább öltöny a jobb lábán van egy égési sérülés a gyerekkorából, egy vélemény kimóndó, kedves, megbízható férfi, az éjszakai életben volt elérhető leginkább bármint nem rossz dolgokban volt benne hanem csak éjszaka járta a várost mindig titokzatos volt nappal sosem látta senki. De ez meg volt változni mert felveszik a Los Santos County Sherriff's Department-ba remélhetőleg
V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐL
A Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.
Én, Lester Kelly tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.