Indította Luna Preston, ápr 18, 2025, 03:51 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Luna 1.1, Vezetéknév: Preston1.2, Születési dátum és hely: 05/08/1998, Los Santos1.3, Állandó lakcím: 4134, Bay County Aveune, Del Perro, Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám: 759637701.5, Egyéb elérhetőség: Lunapreston@onemail.com1.6, Állampolgársága: Amerikai1.7, Neme: NőII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?: -2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: - 2.1.2, Ha igen, miért?: -III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Associate's Degree3.1, Középiskola neve: Richman Highschool3.2, Egyetem neve: University of Los SantosEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Dominik4.1, Korod: 154.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem 4.3.1, Ha igen, miért?: -4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Voltam 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: LSSD 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 2025.01.15 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: Az akkori frakció leader átadta másnak a frakciót. 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: Deputy Sheriff4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Üdv, Dominik vagyok 15 éves, szabadidőmet általában gépezéssel töltöm, de ez mellet szorgosan tanulok is, Hobbi szinten horgászni szoktam, ritkán. Néha rövid néha hosszú időt szoktam a természetben tölteni a barátaimmal, ott általában focizni szoktunk vagy biciklizni.4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Luna egy 168 centiméter magas, magabiztos nő, akinek rövid, barna haja és mély barna szemei vannak. A város szívében él, ahol mindig is a titokzatos nők közé tartozott. Miután elvégezte a University of Los Santos divattervező szakát, nehezen talált munkát, ezért egy helyi étteremben vendéglátóként dolgozott, hogy legyen eltudja tartani magát, bár a divat világához fűződő álmai mindig is ott voltak, az iskolát követően hamar rá kellett jönnie, hogy nem minden álom valósul meg azonnal. De ettől függetlenül nem hagyta hogy a kudarcok eltántorítsák, és elmélyült a divat iránti szenvedélyében, ezek mellet szeretett mindig is új dolgokat megtanulni, hobbi szinten futott, olvasott stb.. és még az autók és a motorok iránti szenvedélye is megvolt. Az autókat, és a motorokat nem szerette annyira tanulmányozni, és javítgatni, inkább mindig az egyszerűbb módot válaszotta, a pénzt, ezért ha valami elromlott az autójában akkor inkább szerelőhöz vitte el. Szeret elmélyülni a gondolataiban, és gyakran az éjszakai város fényei alatt keres inspirációt. Mégis, ha valami igazán fontos számára, képes bármit megtenni, hogy megvédje a szeretteit.END OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Luna Preston tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Luna Preston18/04/2025END OF PAGE
Írta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1I — SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK1.0, Keresztnév: Luna 1.1, Vezetéknév: Preston1.2, Születési dátum és hely: 05/08/1998, Los Santos1.3, Állandó lakcím: 4134, Bay County Aveune, Del Perro, Los Santos, San Andreas1.4, Telefonszám: 759637701.5, Egyéb elérhetőség: Lunapreston@onemail.com1.6, Állampolgársága: Amerikai1.7, Neme: NőII — ENGEDÉLYEK2.0, Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?: Igen 2.0.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: Nem 2.0.2, Ha igen, miért?: -2.1, Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?: Nem 2.1.1, Ha igen, volt-e már bevonva?: - 2.1.2, Ha igen, miért?: -III — TANULMÁNYOK3.0, Legmagasabb végzettsége: Associate's Degree3.1, Középiskola neve: Richman Highschool3.2, Egyetem neve: University of Los SantosEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 2IV — (( OOC INFORMÁCIÓK ))4.0, Keresztneved: Dominik4.1, Korod: 154.2, Rendelkezel-e aktív, működő mikrofonnal?: Igen4.3, Voltál már Admin Jailben?: Nem 4.3.1, Ha igen, miért?: -4.4, Voltál már tagja az LSSDnek vagy az LSPDnek?: Voltam 4.4.1, Ha igen, melyik frakcióban?: LSSD 4.4.2, Ha igen, mikor csatlakoztál az adott frakcióba?: 2025.01.15 4.4.4, Ha igen, mi volt a távozás indoka?: Az akkori frakció leader átadta másnak a frakciót. 4.4.5, Ha igen, milyen beosztást értél el?: Deputy Sheriff4.5, Rövid bemutatkozás magadról: Üdv, Dominik vagyok 15 éves, szabadidőmet általában gépezéssel töltöm, de ez mellet szorgosan tanulok is, Hobbi szinten horgászni szoktam, ritkán. Néha rövid néha hosszú időt szoktam a természetben tölteni a barátaimmal, ott általában focizni szoktunk vagy biciklizni.4.6, Rövid ismertető a karakteredről: Luna egy 168 centiméter magas, magabiztos nő, akinek rövid, barna haja és mély barna szemei vannak. A város szívében él, ahol mindig is a titokzatos nők közé tartozott. Miután elvégezte a University of Los Santos divattervező szakát, nehezen talált munkát, ezért egy helyi étteremben vendéglátóként dolgozott, hogy legyen eltudja tartani magát, bár a divat világához fűződő álmai mindig is ott voltak, az iskolát követően hamar rá kellett jönnie, hogy nem minden álom valósul meg azonnal. De ettől függetlenül nem hagyta hogy a kudarcok eltántorítsák, és elmélyült a divat iránti szenvedélyében, ezek mellet szeretett mindig is új dolgokat megtanulni, hobbi szinten futott, olvasott stb.. és még az autók és a motorok iránti szenvedélye is megvolt. Az autókat, és a motorokat nem szerette annyira tanulmányozni, és javítgatni, inkább mindig az egyszerűbb módot válaszotta, a pénzt, ezért ha valami elromlott az autójában akkor inkább szerelőhöz vitte el. Szeret elmélyülni a gondolataiban, és gyakran az éjszakai város fényei alatt keres inspirációt. Mégis, ha valami igazán fontos számára, képes bármit megtenni, hogy megvédje a szeretteit.END OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 3V — EGYÉB TUDNIVALÓK A SZERZŐDÉSRŐLA Los Santos County Sheriff's Department-nél kötött munkaszerződés as-is alapú, tehát azt bármelyik fél felbonthatja bármikor, különösebb indoklás nélkül. Az LSSD a jelentkezéseket bármikor elutasíthatja, vagy elfogadhatja további indoklás nélkül. A jelentkezési lap kérdései semlegesek, így a válaszok is azok.Én, Luna Preston tudomásul veszem a fent leírtakat és elfogadom azokat, valamint tanusítom, hogy az általam megadott információk helyesek, naprakészek és igazak.Luna Preston18/04/2025END OF PAGE
Írta: undefinedÍrta: undefinedTHE TRAINING BUREAU OF THEPERSONNEL COMMAND OF THELos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGEÍrta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Ms. Preston! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE
Írta: undefinedPAGE 1RECRUITMENT APPLICATIONTisztelt Ms. Preston! Megkaptuk a Training Bureau felé beadott levelét, és MEGFELELT státuszba helyeztük.Jelentkezését elfogadtuk, gratulálunk. Kérjük további egyeztetések miatt keressen fel külön levélben. ((SD discord))Tisztelettel,Lieutenant, David QuinnLos Santos County Sheriff's DepartmentEND OF PAGE