Indította Aria Collins, szep 07, 2026, 07:03 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <Aria>Családnév: <Collins>Születési idő, hely: <1998/10/13, Los Santos>Nem: <Nő>Állampolgárság: <Amerikai>Családi állapot: <Egyedülálló>Lakcím: <Davis, Carson Ave Apartments>Telefonszám: <52221296>E-mail cím: <araicollins@onemail.com>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <Középiskola>Iskola neve: <Los Santos High School>Tanulmányok időtartama: <2013–2017>Egyéb képzések: <Nincs>Szakmai képesítések: <Adminisztrációs ügyintéző>Tanfolyamok: <Nincs>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <Los Santos Business Solutions>Munkakör: <Adminisztrációs ügyintéző>Munkaviszony kezdete/vége: <2021–2022>Munkaviszony megszűnésének oda: <Szakmai pályaváltás és új munkalehetőség>Felettes neve: <->Felettes elérhetősége: <->- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <Nincs>Korábbi katonai szolgálat: <Nincs>Szolgálati szerv: <Nincs>Rendfokozat / beosztás: <Nincs>Szolgálat időtartama: <Nincs>Kilépés oda: <Nincs>Fegyelmi előzmények: <Nincs>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <Van>Kategóriák: <B, A kategória>Fegyvertartási-, viselési engedély: <Nincs>Egyéb releváns engedélyek: <Nincs>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <Nem>Előállítás / letartóztatás: <Nincs>Elítélés: <Nincs>Folyamatban lévő ügyek: <Nincs>Korábbi rendőrségi intézkedések: <Nem volt>Fegyelmi ügyek: <Nincs>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <Igen>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <Nincs>Orvosi alkalmassági: <Van>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <Van>Vezetési tapasztalat: <Van>Elsősegély: <Van>Kommunikációs készségek: <Van>Idegen nyelvek: <Spanyol – társalgási szint>Informatikai ismeretek: <Alap szint>Egyéb speciális képzettségek: <Nincs>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <Gyermekkorom óta érdekel a rendvédelmi szolgálat. Édesapám munkája nagy hatással volt rám, sokat mesélt a hivatás szépségeiről és nehézségeiről.>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <Felelősségteljes, kitartó és megbízható személy vagyok.>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <A szakma megfelelő elsajátítása, majd hosszabb távon minél több tapasztalat megszerzése.>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <Felelősséget, becsületet és mások védelmét jelenti számomra.>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <Kitartás, gyors tanulási képesség és jó alkalmazkodóképesség.>Milyen területen szeretne fejlődni?- <Pályakezdőként elsősorban a gyakorlati tapasztalatok terén szeretnék fejlődni.>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<Aria Collins>- END OF PAGE -
Írta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <Aria>Családnév: <Collins>Születési idő, hely: <1998/10/13, Los Santos>Nem: <Nő>Állampolgárság: <Amerikai>Családi állapot: <Egyedülálló>Lakcím: <Davis, Carson Ave Apartments>Telefonszám: <52221296>E-mail cím: <araicollins@onemail.com>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <Középiskola>Iskola neve: <Los Santos High School>Tanulmányok időtartama: <2013–2017>Egyéb képzések: <Nincs>Szakmai képesítések: <Adminisztrációs ügyintéző>Tanfolyamok: <Nincs>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <Los Santos Business Solutions>Munkakör: <Adminisztrációs ügyintéző>Munkaviszony kezdete/vége: <2021–2022>Munkaviszony megszűnésének oda: <Szakmai pályaváltás és új munkalehetőség>Felettes neve: <->Felettes elérhetősége: <->- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <Nincs>Korábbi katonai szolgálat: <Nincs>Szolgálati szerv: <Nincs>Rendfokozat / beosztás: <Nincs>Szolgálat időtartama: <Nincs>Kilépés oda: <Nincs>Fegyelmi előzmények: <Nincs>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <Van>Kategóriák: <B, A kategória>Fegyvertartási-, viselési engedély: <Nincs>Egyéb releváns engedélyek: <Nincs>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <Nem>Előállítás / letartóztatás: <Nincs>Elítélés: <Nincs>Folyamatban lévő ügyek: <Nincs>Korábbi rendőrségi intézkedések: <Nem volt>Fegyelmi ügyek: <Nincs>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <Igen>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <Nincs>Orvosi alkalmassági: <Van>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <Van>Vezetési tapasztalat: <Van>Elsősegély: <Van>Kommunikációs készségek: <Van>Idegen nyelvek: <Spanyol – társalgási szint>Informatikai ismeretek: <Alap szint>Egyéb speciális képzettségek: <Nincs>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <Gyermekkorom óta érdekel a rendvédelmi szolgálat. Édesapám munkája nagy hatással volt rám, sokat mesélt a hivatás szépségeiről és nehézségeiről.>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <Felelősségteljes, kitartó és megbízható személy vagyok.>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <A szakma megfelelő elsajátítása, majd hosszabb távon minél több tapasztalat megszerzése.>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <Felelősséget, becsületet és mások védelmét jelenti számomra.>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <Kitartás, gyors tanulási képesség és jó alkalmazkodóképesség.>Milyen területen szeretne fejlődni?- <Pályakezdőként elsősorban a gyakorlati tapasztalatok terén szeretnék fejlődni.>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<Aria Collins>- END OF PAGE -