Indította Victor Salcedo, Ma - 12:13 DÉLELŐTT
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <Victor>Családnév: <Salcedo>Születési idő, hely: <28/12/2001, Los Santos>Nem: <Férfi>Állampolgárság: <Született amerikai állampolgár>Családi állapot: <Egyedülálló>Lakcím: <San Andreas, Los Santos, La Puerta, 5172>Telefonszám: <31553020>E-mail cím: <victorsalcedo21@gmail.com>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <Középiskolai végzettség>Iskola neve: <Mission High School>Tanulmányok időtartama: <10/08/2017 — 30/01/2022>Egyéb képzések: <->Szakmai képesítések: <Automotive Technology>Tanfolyamok: <->- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <24/7 Market, Los Santos>Munkakör: <Árufeltöltő>Munkaviszony kezdete/vége: <2023. 05. 10. – 2024. 02. 15.>Munkaviszony megszűnésének oda: <Felmondás.>Felettes neve: <Adam Brooks>Felettes elérhetősége: <5550147>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <Los Santos Police Department>Korábbi katonai szolgálat: <->Szolgálati szerv: <->Rendfokozat / beosztás: <Police Officer I>Szolgálat időtartama: <29/07/2026 – 08/08/2026>Kilépés oda: <Behívás alapján megbeszélés, majd szolgálati jogviszony megszűntetése.>Fegyelmi előzmények: <Nem volt, a szolgálati jogviszony behívás miatt szűnt meg.>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <Rendelkezek.>Kategóriák: <Class C>Fegyvertartási-, viselési engedély: <->Egyéb releváns engedélyek: <->- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <Nem.>Előállítás / letartóztatás: <Nem történt.>Elítélés: <Nem történt.>Folyamatban lévő ügyek: <Nincsen.>Korábbi rendőrségi intézkedések: <Nem volt.>Fegyelmi ügyek: <Nem volt.>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <Igen.>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <Nincsen.>Orvosi alkalmassági: <Rendelkezem.>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <Rendelkezem.>Vezetési tapasztalat: <Rendelkezem.>Elsősegély: <Rendelkezem.>Kommunikációs készségek: <Megfelelő.>Idegen nyelvek: <Spanyol>Informatikai ismeretek: <Alapszint.>Egyéb speciális képzettségek: <->- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <Szeretnék egy összetartó, fegyelmezett szervezet tagja lenni, ahol kamatoztathatom a korábbi rendvédelmi tapasztalataimat, valamint hozzájárulhatok Los Santos közbiztonságának fenntartásához.>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <Felelősségteljesnek, megbízhatónak és szabálykövetőnek tartom magam. Képes vagyok stresszes helyzetekben is nyugodtan gondolkodni és megfelelő döntéseket hozni.>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni, fejlődni a szolgálat során, és hosszú távon egy megbízható, aktív tagja lenni a Sheriff's Departmentnek.>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <Számomra a rendvédelmi szolgálat elsősorban felelősséget, fegyelmet és az állampolgárok védelmét jelenti. Fontosnak tartom a törvények betartását és a korrekt, tisztelettudó intézkedést.>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <Gyorsan tudok tanulni, türelmes és együttműködő vagyok. Jól tudok csapatban dolgozni, és stresszes helyzetekben is igyekszem higgadt maradni.Z>Milyen területen szeretne fejlődni?- <Különböző szolgálati eljárásokban szeretnék fejlődni, hogy minél magabiztosabban és szakszerűbben végezhessem a feladataimat.>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<ALÁÍRÁS>- END OF PAGE -
Írta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <Victor>Családnév: <Salcedo>Születési idő, hely: <28/12/2001, Los Santos>Nem: <Férfi>Állampolgárság: <Született amerikai állampolgár>Családi állapot: <Egyedülálló>Lakcím: <San Andreas, Los Santos, La Puerta, 5172>Telefonszám: <31553020>E-mail cím: <victorsalcedo21@gmail.com>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <Középiskolai végzettség>Iskola neve: <Mission High School>Tanulmányok időtartama: <10/08/2017 — 30/01/2022>Egyéb képzések: <->Szakmai képesítések: <Automotive Technology>Tanfolyamok: <->- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <24/7 Market, Los Santos>Munkakör: <Árufeltöltő>Munkaviszony kezdete/vége: <2023. 05. 10. – 2024. 02. 15.>Munkaviszony megszűnésének oda: <Felmondás.>Felettes neve: <Adam Brooks>Felettes elérhetősége: <5550147>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <Los Santos Police Department>Korábbi katonai szolgálat: <->Szolgálati szerv: <->Rendfokozat / beosztás: <Police Officer I>Szolgálat időtartama: <29/07/2026 – 08/08/2026>Kilépés oda: <Behívás alapján megbeszélés, majd szolgálati jogviszony megszűntetése.>Fegyelmi előzmények: <Nem volt, a szolgálati jogviszony behívás miatt szűnt meg.>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <Rendelkezek.>Kategóriák: <Class C>Fegyvertartási-, viselési engedély: <->Egyéb releváns engedélyek: <->- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <Nem.>Előállítás / letartóztatás: <Nem történt.>Elítélés: <Nem történt.>Folyamatban lévő ügyek: <Nincsen.>Korábbi rendőrségi intézkedések: <Nem volt.>Fegyelmi ügyek: <Nem volt.>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <Igen.>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <Nincsen.>Orvosi alkalmassági: <Rendelkezem.>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <Rendelkezem.>Vezetési tapasztalat: <Rendelkezem.>Elsősegély: <Rendelkezem.>Kommunikációs készségek: <Megfelelő.>Idegen nyelvek: <Spanyol>Informatikai ismeretek: <Alapszint.>Egyéb speciális képzettségek: <->- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <Szeretnék egy összetartó, fegyelmezett szervezet tagja lenni, ahol kamatoztathatom a korábbi rendvédelmi tapasztalataimat, valamint hozzájárulhatok Los Santos közbiztonságának fenntartásához.>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <Felelősségteljesnek, megbízhatónak és szabálykövetőnek tartom magam. Képes vagyok stresszes helyzetekben is nyugodtan gondolkodni és megfelelő döntéseket hozni.>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <Szeretnék minél több tapasztalatot szerezni, fejlődni a szolgálat során, és hosszú távon egy megbízható, aktív tagja lenni a Sheriff's Departmentnek.>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <Számomra a rendvédelmi szolgálat elsősorban felelősséget, fegyelmet és az állampolgárok védelmét jelenti. Fontosnak tartom a törvények betartását és a korrekt, tisztelettudó intézkedést.>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <Gyorsan tudok tanulni, türelmes és együttműködő vagyok. Jól tudok csapatban dolgozni, és stresszes helyzetekben is igyekszem higgadt maradni.Z>Milyen területen szeretne fejlődni?- <Különböző szolgálati eljárásokban szeretnék fejlődni, hogy minél magabiztosabban és szakszerűbben végezhessem a feladataimat.>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<ALÁÍRÁS>- END OF PAGE -