Indította Valeria_Hernandez, aug 26, 2026, 05:43 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: ValeriaCsaládnév: HernandezSzületési idő, hely: 1999/04/15, Los SantosNem: NőÁllampolgárság: AmerikaiCsaládi állapot: EgyedülállóLakcím: San Andreas, Los Santosn, Main Street 73Telefonszám: 22013927E-mail cím: valeria.hernandez@onemail.com- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: ÉrettségiIskola neve: Los Santos High SchoolTanulmányok időtartama: 2014.10.-2018.06.Egyéb képzések: NincsSzakmai képesítések: Informatikai alapokTanfolyamok: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): NincsMunkakör: NincsMunkaviszony kezdete/vége: NincsMunkaviszony megszűnésének oda: NincsFelettes neve: NincsFelettes elérhetősége: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: NincsKorábbi katonai szolgálat: NincsSzolgálati szerv: NincsRendfokozat / beosztás: NincsSzolgálat időtartama: NincsKilépés oda: NincsFegyelmi előzmények: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: VanKategóriák: A,B,CFegyvertartási-, viselési engedély: NincsEgyéb releváns engedélyek: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: NemElőállítás / letartóztatás: NincsElítélés: NincsFolyamatban lévő ügyek: NincsKorábbi rendőrségi intézkedések: IgazoltatásFegyelmi ügyek: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: IgenVan-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: NincsOrvosi alkalmassági: Van- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: VanVezetési tapasztalat: VanElsősegély: VanKommunikációs készségek: VanIdegen nyelvek: NémetInformatikai ismeretek: Alap szintEgyéb speciális képzettségek: Nincs- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- Szeretném kipróbálni magamat, és szeretném látni milyen a rendvédelmi szervek szemszögéből a dolgok, hogy lássam hogy ők nap mint nap min mennek keresztülMiért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- Ambiciózus vagyok, szeretek kommunikálni az emberekkel, és még relatív fiatal vagyok.Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- Megtapasztalni a minden napi dolgokat, meg ismerni a működését, és azoknak a lényegétMit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- Ahogy a neve is mondja védeni a rendet, megvédeni a lakosságot a sok negatív dologtól, támogatni őket, és igazsságot szolgáltatniMilyen erőségekkel rendelkezik?- Maximalista vagyok, könnyen realizálom a helyzetet, alkalmazkodó vagyokMilyen területen szeretne fejlődni?- Rendvédelmi területen szeretném a tudásomat megszerezni, és ezt a későbbiekben kamatoztatni- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.Valeria Hernandez- END OF PAGE -
Írta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: ValeriaCsaládnév: HernandezSzületési idő, hely: 1999/04/15, Los SantosNem: NőÁllampolgárság: AmerikaiCsaládi állapot: EgyedülállóLakcím: San Andreas, Los Santosn, Main Street 73Telefonszám: 22013927E-mail cím: valeria.hernandez@onemail.com- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: ÉrettségiIskola neve: Los Santos High SchoolTanulmányok időtartama: 2014.10.-2018.06.Egyéb képzések: NincsSzakmai képesítések: Informatikai alapokTanfolyamok: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): NincsMunkakör: NincsMunkaviszony kezdete/vége: NincsMunkaviszony megszűnésének oda: NincsFelettes neve: NincsFelettes elérhetősége: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: NincsKorábbi katonai szolgálat: NincsSzolgálati szerv: NincsRendfokozat / beosztás: NincsSzolgálat időtartama: NincsKilépés oda: NincsFegyelmi előzmények: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: VanKategóriák: A,B,CFegyvertartási-, viselési engedély: NincsEgyéb releváns engedélyek: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: NemElőállítás / letartóztatás: NincsElítélés: NincsFolyamatban lévő ügyek: NincsKorábbi rendőrségi intézkedések: IgazoltatásFegyelmi ügyek: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: IgenVan-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: NincsOrvosi alkalmassági: Van- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: VanVezetési tapasztalat: VanElsősegély: VanKommunikációs készségek: VanIdegen nyelvek: NémetInformatikai ismeretek: Alap szintEgyéb speciális képzettségek: Nincs- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- Szeretném kipróbálni magamat, és szeretném látni milyen a rendvédelmi szervek szemszögéből a dolgok, hogy lássam hogy ők nap mint nap min mennek keresztülMiért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- Ambiciózus vagyok, szeretek kommunikálni az emberekkel, és még relatív fiatal vagyok.Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- Megtapasztalni a minden napi dolgokat, meg ismerni a működését, és azoknak a lényegétMit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- Ahogy a neve is mondja védeni a rendet, megvédeni a lakosságot a sok negatív dologtól, támogatni őket, és igazsságot szolgáltatniMilyen erőségekkel rendelkezik?- Maximalista vagyok, könnyen realizálom a helyzetet, alkalmazkodó vagyokMilyen területen szeretne fejlődni?- Rendvédelmi területen szeretném a tudásomat megszerezni, és ezt a későbbiekben kamatoztatni- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.Valeria Hernandez- END OF PAGE -