Indította Damian Cross, aug 23, 2026, 06:31 DÉLUTÁN
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Írta: undefinedÍrta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <VÁLASZ>Családnév: <VÁLASZ>Születési idő, hely: <VÁLASZ>Nem: <VÁLASZ>Állampolgárság: <VÁLASZ>Családi állapot: <VÁLASZ>Lakcím: <VÁLASZ>Telefonszám: <VÁLASZ>E-mail cím: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <VÁLASZ>Iskola neve: <VÁLASZ>Tanulmányok időtartama: <VÁLASZ>Egyéb képzések: <VÁLASZ>Szakmai képesítések: <VÁLASZ>Tanfolyamok: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <VÁLASZ>Munkakör: <VÁLASZ>Munkaviszony kezdete/vége: <VÁLASZ>Munkaviszony megszűnésének oda: <VÁLASZ>Felettes neve: <VÁLASZ>Felettes elérhetősége: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <VÁLASZ>Korábbi katonai szolgálat: <VÁLASZ>Szolgálati szerv: <VÁLASZ>Rendfokozat / beosztás: <VÁLASZ>Szolgálat időtartama: <VÁLASZ>Kilépés oda: <VÁLASZ>Fegyelmi előzmények: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <VÁLASZ>Kategóriák: <VÁLASZ>Fegyvertartási-, viselési engedély: <VÁLASZ>Egyéb releváns engedélyek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <VÁLASZ>Előállítás / letartóztatás: <VÁLASZ>Elítélés: <VÁLASZ>Folyamatban lévő ügyek: <VÁLASZ>Korábbi rendőrségi intézkedések: <VÁLASZ>Fegyelmi ügyek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <VÁLASZ>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <VÁLASZ>Orvosi alkalmassági: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <VÁLASZ>Vezetési tapasztalat: <VÁLASZ>Elsősegély: <VÁLASZ>Kommunikációs készségek: <VÁLASZ>Idegen nyelvek: <VÁLASZ>Informatikai ismeretek: <VÁLASZ>Egyéb speciális képzettségek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <VÁLASZ>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <VÁLASZ>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <VÁLASZ>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <VÁLASZ>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <VÁLASZ>Milyen területen szeretne fejlődni?- <VÁLASZ>- END OF PAGE -Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<ALÁÍRÁS>- END OF PAGE -
Írta: undefinedLOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 1I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓKUtónév: <VÁLASZ>Családnév: <VÁLASZ>Születési idő, hely: <VÁLASZ>Nem: <VÁLASZ>Állampolgárság: <VÁLASZ>Családi állapot: <VÁLASZ>Lakcím: <VÁLASZ>Telefonszám: <VÁLASZ>E-mail cím: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 2II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉGLegmagasabb iskolai végzettség: <VÁLASZ>Iskola neve: <VÁLASZ>Tanulmányok időtartama: <VÁLASZ>Egyéb képzések: <VÁLASZ>Szakmai képesítések: <VÁLASZ>Tanfolyamok: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 3III. MUNKATÖRTÉNETKorábbi munkahelye(i): <VÁLASZ>Munkakör: <VÁLASZ>Munkaviszony kezdete/vége: <VÁLASZ>Munkaviszony megszűnésének oda: <VÁLASZ>Felettes neve: <VÁLASZ>Felettes elérhetősége: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 4IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLETKorábbi rendvédelmi szolgálat: <VÁLASZ>Korábbi katonai szolgálat: <VÁLASZ>Szolgálati szerv: <VÁLASZ>Rendfokozat / beosztás: <VÁLASZ>Szolgálat időtartama: <VÁLASZ>Kilépés oda: <VÁLASZ>Fegyelmi előzmények: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 5V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEKGépjárművezetői engedély: <VÁLASZ>Kategóriák: <VÁLASZ>Fegyvertartási-, viselési engedély: <VÁLASZ>Egyéb releváns engedélyek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 6VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓKBüntetőeljárásban érintett volt-e: <VÁLASZ>Előállítás / letartóztatás: <VÁLASZ>Elítélés: <VÁLASZ>Folyamatban lévő ügyek: <VÁLASZ>Korábbi rendőrségi intézkedések: <VÁLASZ>Fegyelmi ügyek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 7VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁGFizikailag alkalmasnak tartja magát?: <VÁLASZ>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <VÁLASZ>Orvosi alkalmassági: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 8VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEKFegyverkezelési tapasztalat: <VÁLASZ>Vezetési tapasztalat: <VÁLASZ>Elsősegély: <VÁLASZ>Kommunikációs készségek: <VÁLASZ>Idegen nyelvek: <VÁLASZ>Informatikai ismeretek: <VÁLASZ>Egyéb speciális képzettségek: <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 9IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZMiért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- <VÁLASZ>Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- <VÁLASZ>Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- <VÁLASZ>Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- <VÁLASZ>Milyen erőségekkel rendelkezik?- <VÁLASZ>Milyen területen szeretne fejlődni?- <VÁLASZ>- END OF PAGE -
Írta: undefinedPAGE 10X. NYILATKOZATAlulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.<ALÁÍRÁS>- END OF PAGE -
[quote author=undefined][quote author=undefined][right][img width=200]https://i.imgur.com/tGbiiJw.png[/img][/right][font=Sans-serif][b]LOS SANTOS COUNTY SHERIFF'S DEPARTMENTPERSONNEL ADMINISTRATION BUREAURECRUITMENT & SELECTION UNITLAW ENFORCEMENT OFFICER APPLICATION[/b][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 1[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]I. SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Utónév: [i]<VÁLASZ>[/i]Családnév: [i]<VÁLASZ>[/i]Születési idő, hely: [i]<VÁLASZ>[/i]Nem: [i]<VÁLASZ>[/i]Állampolgárság: [i]<VÁLASZ>[/i]Családi állapot: [i]<VÁLASZ>[/i]Lakcím: [i]<VÁLASZ>[/i]Telefonszám: [i]<VÁLASZ>[/i]E-mail cím: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 2[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]II. ISKOLAI ÉS SZAKMAI VÉGZETTSÉG[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Legmagasabb iskolai végzettség: [i]<VÁLASZ>[/i]Iskola neve: [i]<VÁLASZ>[/i]Tanulmányok időtartama: [i]<VÁLASZ>[/i]Egyéb képzések: [i]<VÁLASZ>[/i]Szakmai képesítések: [i]<VÁLASZ>[/i]Tanfolyamok: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 3[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]III. MUNKATÖRTÉNET[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Korábbi munkahelye(i): [i]<VÁLASZ>[/i]Munkakör: [i]<VÁLASZ>[/i]Munkaviszony kezdete/vége: [i]<VÁLASZ>[/i]Munkaviszony megszűnésének oda: [i]<VÁLASZ>[/i]Felettes neve: [i]<VÁLASZ>[/i]Felettes elérhetősége: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 4[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]IV. RENDVÉDELMI / KATONAI ELŐÉLET[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Korábbi rendvédelmi szolgálat: [i]<VÁLASZ>[/i]Korábbi katonai szolgálat: [i]<VÁLASZ>[/i]Szolgálati szerv: [i]<VÁLASZ>[/i]Rendfokozat / beosztás: [i]<VÁLASZ>[/i]Szolgálat időtartama: [i]<VÁLASZ>[/i]Kilépés oda: [i]<VÁLASZ>[/i]Fegyelmi előzmények: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 5[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]V. JOGOSÍTVÁNYOK ÉS ENGEDÉLYEK[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Gépjárművezetői engedély: [i]<VÁLASZ>[/i]Kategóriák: [i]<VÁLASZ>[/i]Fegyvertartási-, viselési engedély: [i]<VÁLASZ>[/i]Egyéb releváns engedélyek: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 6[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]VI. HATÓSÁGI ÉS HÁTTÉRINFORMÁCIÓK[/b][/font][/size]Büntetőeljárásban érintett volt-e: <VÁLASZ>Előállítás / letartóztatás: <VÁLASZ>Elítélés: <VÁLASZ>Folyamatban lévő ügyek: <VÁLASZ>Korábbi rendőrségi intézkedések: <VÁLASZ>Fegyelmi ügyek: <VÁLASZ>[center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 7[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]VII. EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FIZIKAI ALKALMASSÁG[/b][/font][/size]Fizikailag alkalmasnak tartja magát?: <VÁLASZ>Van-e olyan körülmény, amely befolyásolhatja a szolgálat ellátását?: <VÁLASZ>Orvosi alkalmassági: <VÁLASZ>[center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 8[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]VIII. KÉPZETTSÉGEK ÉS KÉSZSÉGEK[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Fegyverkezelési tapasztalat: [i]<VÁLASZ>[/i]Vezetési tapasztalat: [i]<VÁLASZ>[/i]Elsősegély: [i]<VÁLASZ>[/i]Kommunikációs készségek: [i]<VÁLASZ>[/i]Idegen nyelvek: [i]<VÁLASZ>[/i]Informatikai ismeretek: [i]<VÁLASZ>[/i]Egyéb speciális képzettségek: [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 9[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]IX. MOTIVÁCIÓS RÉSZ[/b][/font][/size][font=Sans-serif]Miért szeretne a Los Santos County Sheriff's Department tagja lenni?- [i]<VÁLASZ>[/i]Miért tartja magát alkalmasnak a szolgálatra?- [i]<VÁLASZ>[/i]Milyen célokat szeretne elérni a szervezetnél?- [i]<VÁLASZ>[/i]Mit jelent Ön számára a rendvédelmi szolgálat?- [i]<VÁLASZ>[/i]Milyen erőségekkel rendelkezik?- [i]<VÁLASZ>[/i]Milyen területen szeretne fejlődni?- [i]<VÁLASZ>[/i][/font][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][quote author=undefined][right][font=Sans-serif]PAGE 10[/font][/right][size=4][font=Sans-serif][b]X. NYILATKOZAT[/b][/font][/size][i][font=Sans-serif]Alulírott kijelentem, hogy a jelen jelentkezési lapban megadott valamennyi adat, információ és nyilatkozat a valóságnak megfelel, teljes és pontos. Tudomásul veszem, hogy a jelentkezési folyamat során szándékosan közölt valótlan, megtévesztő vagy hiányos információ a jelentkezésem elutasítását, illetve a későbbiekben a szolgálati jogviszony megszüntetését vonhatja maga után.Kijelentem, hogy a Los Santos County Sheriff's Department szolgálatára önkéntesen jelentkezem, és tudomásul veszem, hogy a kiválasztási folyamat során a Department jogosult a jelentkezésemhez kapcsolódó adatok, előéleti információk, végzettségek, korábbi munkaviszonyok és egyéb, a szolgálatra való alkalmasság megítéléséhez szükséges információk ellenőrzésére.Tudomásul veszem továbbá, hogy a jelentkezési lap benyújtása önmagában nem jelent felvételi garanciát, és a Department a kiválasztási folyamat bármely szakaszában jogosult a jelentkezést elutasítani, amennyiben a jelentkező nem felel meg a meghatározott követelményeknek vagy alkalmassági feltételeknek.Kijelentem, hogy a Department szabályzatát, szolgálati rendjét, etikai előírásait és a szolgálattal járó kötelezettségeket megismertem és azok betartását elfogadom. Tudomásul veszem, hogy a szolgálati jogviszony létesítését követően a Department utasításai és belső szabályzatai rám nézve kötelező érvényűek.A fentieket elolvastam, megértettem, és azok tartalmát elfogadom.[/font][/i][right][i][font=Comic Sans MS]<ALÁÍRÁS>[/font][/i][/right][center][font=Sans-serif]- END OF PAGE -[/font][/center][/quote][/quote]