Calvin Winters Jr panasza

Indította web11hoyer, Ma - 02:06 DÉLUTÁN

« előző - következő »

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

web11hoyer

Írta: undefined

THE INTERNAL AFFAIRS BUREAU OF THE
PROFESSIONAL STANDARDS DIVISION OF THE
Los Santos County Sheriff's Department

END OF PAGE

PAGE 1

I — PANASZTEVŐ ADATAI
1.0, Keresztnév: Calvin
1.1, Vezetéknév: Winters Jr
1.2, Születési dátum és hely: 1994-11-01
1.3, Állandó lakcím: 4446. Vespucci Beach, Apartman 3 #5, Los Santos, San Andreas
1.4, Telefonszám: 70245991
1.5, Egyéb elérhetőség: FN: Calvin W. Jr.

II — PANASZOLT TAG ADATAI
2.0, Keresztnév: Nash / N/A
2.1, Vezetéknév: Vickers / Dominguez
2.3, Rendfokozata: Deputy Sheriff / Deputy
2.4, Jelvényszáma: 1075 / 1771

END OF PAGE

PAGE 2

III — SZITUÁCIÓ
3.0, Helyszín: Legion Square - Bank, Los Santos, San Andreas
3.1, Dátum: 2026-05-05
3.2, Esemény leírása:
2026.05.05-én a Legion Squarenél található bank előtt félre lettem állítva. Először azt hittem, hogy azért, mert a piros vonal mentén várakoztam a járműben ülve. Megafonon utasítottak, arra, hogy állítsam le a járművet. Ennek eleget téve a gépjárművem leállítottam. Kiszállt a járműből Deputy Sheriff Nash Vickers, és Deputy Dominguez, lehúzatták velem az összes ablakot, majd figyelgetni kezdték a kocsit. Egyből arra utasítottak, hogy igazoljam magam jogosítvánnyal, valamint regisztrációs lappal. Mindenek előtt tisztában szerettem volna lenni a helyzetemmel, ezért megkértem őket, hogy az igazoltatás tényét, valamint okát közöljék velem. Arra azt a választ kaptam, hogy "Majd ők kérdeznek, én maradjak csendbe". Ekkor szerettem volna egy magasabb rendfokozatú SD-s Supervisort kérni a helyszínre, mivel állampolgári jogom. Ezt teljesen megtagadták. Sőt, amikor felhívtam a figyelmüket arra, hogy ez állampolgári jogom, hátralépett Deputy Sheriff Vickers, és megkérdezte, hogy "Ellenáll az intézkedésnek?" Nem álltam ellen az intézkedésnek. Állampolgári jogaim szerettem volna érvényesíteni. Bevittek a kirendeltségre, majd megkezdődött a "KIHALLGATÁS". Elvileg a vádak ellenem a Hatósági Személy Utasításainak Megszegése, Illegális Lőfegyver Birtoklás, Bűnsegédkezés. Azért voltak ezek a vádak, mert ők azt mondták. Bizonyítva semmi nem volt. Megkérdeztem Deputy Dominguezt, míg próbált a másik fél Supervisort keríteni, hogy szerinte megfelelő volt-e az intézkedés? Hogy mielőtt elkezdik, megfoszthatnak-e állampolgári jogaimtól? A válasza az volt, hogy "Ebben az esetben ez tűnt a legjobb megoldásnak". Ergo, ő is tudta, hogy nem ez volt ennek a megfelelő módja, de így kellett intézkednie.
Továbbá megkérdeztem Deputy Sheriff Nash Vickerstől, hogy hogyan és milyen módon tudok panaszt tenni? Erre kötelessége lett volna válaszolni szintúgy, de erre sem válaszolt. Ezért kérem a kivizsgáló szervet, hogy járjanak el igazságosan. Nem mellesleg egy darab vádban vallottam magam bűnösnek, az illegális fegyverbirtoklás miatt. Ennek a maximum pénzbeli bírsága a mindenkori Penal Code szerint 30.000 azaz harminc-ezer dollár. Mivel a többi vádpontban a szembesítés, valamint a bizonyítékok felmutatása nem történt meg, így nem vallottam, és továbbá sem vallom magam bűnösnek. Így a túlzott bírságot kérem elengedni, valamint a két Sheriff Department alkalmazottját kérem vessék vizsgálat alá. (A bírság amit kiosztottak: 60.000 azaz hatvan-ezer dollár)

Köszönöm a lehetőséget,
Vet. Sgt. Calvin Winters Jr.

3.3, Bizonyíték(ok): Axon testkamerák felvétele, Gépjárművükbe szerelt kamerák felvétele, Banki térfigyelő kamerák felvétele, valamint a kihallgatóban felszerelt kamerák felvétele.

END OF PAGE

PAGE 3

IV — JOGI INFORMÁCIÓK
Jelen dokumentum leadásával az aláíró felelősséget vállal az általa megadott adatok valóságtartalmáért, és tudomásul veszi, hogy a Los Santos Sheriff Department, Internal Affairs Bureau felé tett valótlan vagy megalapozatlan állítások jogi következményeket vonhatnak maguk után. A bejelentő kötelezettséget vállal arra, hogy a nyomtatványon szereplő információk teljes körűek és hitelesek, továbbá megerősíti, hogy a bejelentés nem tartalmaz szándékosan félrevezető, vagy valótlan elemeket. Az aláíró elismeri, hogy a nyilatkozat benyújtásával egyidejűleg a Los Santos County Sheriff's Department rendelkezésére bocsátja az adatokat a szabálytalanságok kivizsgálása és az eljárás megindítása céljából. Felhívom figyelmét, hogy a bejelentő személye bizalmas marad, kivéve, ha a jogszabályok másképp nem rendelkeznek, vagy ha az eljárási folyamat azt megkívánja. A bejelentés benyújtójának személyazonossága megőrzése érdekében minden szükséges intézkedést megteszünk, azonban fenntartjuk a jogot, hogy az eljárás során, amennyiben szükséges, a bejelentőt további információk vagy tanúvallomás felvétele céljából megkeressük.

Calvin Winters Jr

END OF PAGE